Hotlink Protection voorkomt dat andere websites van het direct linken naar bepaalde bestanden (meestal foto's) die op uw website. Deze tutorial zal ervan uitgaan dat je ingelogd bent in je cPanel. Als u problemen ondervindt om dat te doen, zie de handleiding met de naam "Hoe Log in op cPanel". Het doel van Hotlink Protection is zo dat mensen niet direct te koppelen aan foto's binnen uw website. U wilt voorkomen dat dit vooral als je foto's copyright, of gewoon om te besparen op uw bandbreedtegebruik. Door de rechtstreekse koppeling naar uw site, worden ze stelen van uw bandbreedte. Op de hoofdpagina van uw cPanel, scroll naar beneden om de paragraaf Beveiliging, en klik op het pictogram met de naam Hotlink Protection. Op de Hotlink Protection scherm, zorg ervoor dat al uw eigen sites zijn opgenomen in het vakje "URL's om toegang te bieden" ja, bent u in staat om hotlinken met uw eigen foto's.In het volgende vak een lijst van alle extensies, of bestandstypen die u wilt beschermen. Bijvoorbeeld, zou u een lijst. Jpg,. Jpeg,. Gif,. Png,. Bmp, enzovoort, allemaal van elkaar gescheiden door komma's. In het volgende vak Geef een URL die u wilt doorsturen, voor iedereen die probeert te hotlinken om uw bestanden en / of afbeeldingen. Dit kan iets als uw homepage, of een fout pagina. Vervolgens, als u wilt inschakelen iemand handmatig de URL van een beschermd bestand, controleert u de mogelijkheid bieden om verzoeken doos. Klik vervolgens op de knop Verzenden. Dit brengt u naar het bevestigingsscherm, die zal laten zien welke websites u hebt toegestaan ​​om hotlinken, en het beschermde extensies.Om Hotlink bescherming uit te schakelen, klikt u op de knop Uitschakelen. Klik op de HOME-knop in de linker bovenhoek, om terug te keren naar de belangrijkste cPanel pagina. Dit beëindigt de tutorial over Hotlink Protection. Je weet nu hoe toe te voegen en uit te schakelen de bescherming, en je kunt hier terug naar toe te voegen of bestandstypen verwijderen tot de beschermde lijst op elk gewenst moment.U kunt nu verlaten cPanel door het sluiten van uw browser, of met behulp van de knop Afmelden in de rechterbovenhoek. Vergeet niet, als je gebruik maakt van een openbare computer, ALTIJD Afmelden van cPanel voor sluitingstijd vanwege veiligheidsredenen.