Deze tutorial zal je leren hoe je een wachtwoord bescherming van een directory. Wachtwoord bescherming van een directory kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig hebben om een ​​map of mappen via het web toegang te krijgen. Deze tutorial zal ervan uitgaan dat je ingelogd bent in je cPanel. Als u problemen ondervindt om dat te doen, zie de handleiding met de naam "Hoe Log in op cPanel".Op je hoofd cPanel pagina, scroll naar beneden naar de sectie met de naam Security. Klik op het pictogram met de naam Wachtwoordbeveiliging Directories. Dit opent een scherm met uw folders vermeld. Open uw mappen totdat u de map die u wilt beschermen. Selecteer de map door te klikken op de naam. Dit opent een nieuw scherm dat u zal toestaan ​​om machtigingen instellen voor uw directory. Zorg ervoor dat de juiste directory is genoteerd aan de bovenkant van de pagina. Schakel onder Beveiligingsinstellingen, vinkt u het vakje met een wachtwoord te beschermen deze map.Op de volgende regel, voer een naam voor deze beveiligde map in de doos. Deze naam moet iets om u te helpen het doel van de map, zoals de leden Ideeën, of Vrienden Foto's zijn. Klik op de knop Opslaan. U wordt nu meegenomen naar een verificatie scherm, waaruit blijkt dat de directory wordt beschermd, en geeft alleen toegang tot geautoriseerde gebruikers. Het vereist nu een wachtwoord in te voeren door middel van een browser. Dus we moeten nu ten minste een gebruiker aan te maken, en hen een wachtwoord instellen om de map te openen. Klik op de GO BACK link. Onder Gebruiker aanmaken, voert u een gebruikersnaam in. Voer een wachtwoord in, en voer het wachtwoord in. Klik vervolgens op de Add / wijzigengeautoriseerde gebruiker knop te drukken. Dit brengt u naar de verificatie scherm om te bevestigen dat de map nu een gebruiker die toegang heeft tot het heeft. Herhaal dit proces voor elke extra gebruiker die u wilt toegang te verlenen. Klik op de GO BACK link, en u kunt de geautoriseerde gebruiker in de doos te zien. U kunt terugkeren naar dit scherm te allen tijde voor bestaande gebruikers wachtwoorden te wijzigen, meer gebruikers toe te voegen, of gebruikers te verwijderen. Wanneer de lijst staat, zal uw directory nu een slotje ernaast, om aan te geven dat het een wachtwoord is beveiligd.Dit is het einde van de tutorial. Je weet nu hoe je beveiliging met een wachtwoord instellen voor specifieke mappen in uw account. Vergeet niet om gebruikers voor de beschermde directories aan te maken. Klik op de HOME link in de linkerbovenhoek om terug te keren naar de belangrijkste cPanel pagina. U kunt nu verlaten cPanel door het sluiten van uw browser, of met behulp van de knop Afmelden in de rechterbovenhoek. Vergeet niet, als je gebruik maakt van een openbare computer, ALTIJD Afmelden van cPanel voor sluitingstijd vanwege veiligheidsredenen.