Via het klantensysteem > Webhosting krijgt u een overzicht van uw hostingpakketten. Klik vervolgens op de knop Bekijk details. Door de details te bekijken krijgt u een overzicht van de verschillende instellingen van uw hostingpakket.

Hier klikt u op de knop "Wijzig Wachtwoord" in de menubalk. Daarna kiest u een nieuw wachtwoord voor uw Cpanel. Dit nieuwe wachtwoord geldt tevens voor FTP.