In deze handleiding wordt kort uitgelegd hoe u uw emailadres instelt in Outlook 2003.

Voorwaarde is dat u uw emailadres reeds heeft aangemaakt in Cpanel> Email accounts.

Open het programma Outlook 2003. Klik in de bovenste menubalk op Extra > E-mailaccounts...

Klik in het nieuwe venster op "Een Nieuw e-mailaccount toevoegen". Klik daarna op "Volgende".

In dit voorbeeld zullen we een POP3 emailaccount opzetten. Selecteer POP3 in het venster en klik op "Volgende".

In het nieuwe venster kunt u de emailgegevens invoeren. Gebruik hier de volgende gegevens:
Gebruikersgegevens:
Naam: Dit is de naam die u wilt dat andere mensen zien als zij uw email ontvangen
E-mailadres: Het emailadres dat u wilt toevoegen, bijvoorbeeld info@uwdomein.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Aanmeldingsgegevens:
Gebruikersnaam: Dit is het emailadres dat u wilt toevoegen, bijvoorbeeld info@uwdomein.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Wachtwoord: Dit is het wachtwoord dat u heeft verzonnen tijdens het aanmaken in Cpanel

Servergegevens:
Inkomende e-mail: mail.uwdomein.nl
Server voor uitgaande e-mail: mail.uwdomein.nl

Klik hierna op "Volgende".

Hierna verschijnt het volgende scherm. Deze kunt u afsluiten door op Voltooien te klikken. Uw email programma zal nu uw emails moeten kunnen verzenden en ontvangen.