In deze handleiding wordt kort uitgelegd hoe u uw emailadres instelt in Outlook Express.

Voorwaarde is dat u uw emailadres reeds heeft aangemaakt in Cpanel> Email accounts.

Open het programma Outlook Express. Klik in de bovenste menubalk op Extra > Accounts...

Klik in het nieuwe venster op "Toevoegen".

In dit venster kunt u de weergeven naam instellen. Dit is de naam die u wilt dat andere mensen zien als zij uw email ontvangen. Klik hierna op "Volgende".

In het nieuwe venster kunt u het emailadres invoeren.
E-mailadres: Het emailadres dat u wilt toevoegen, bijvoorbeeld info@uwdomein.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

In het nieuwe venster selecteert u bijvoorbeeld POP3.
Server voor Inkomende e-mail: mail.uwdomein.nl
Server voor uitgaande e-mail: mail.uwdomein.nl

Aanmeldingsgegevens:
Accountnaam: Dit is het emailadres dat u wilt toevoegen, bijvoorbeeld info@uwdomein.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Wachtwoord: Dit is het wachtwoord dat u heeft verzonnen tijdens het aanmaken in Cpanel

Hierna verschijnt het volgende scherm. Deze kunt u afsluiten door op Voltooien te klikken. Uw email programma zal nu uw emails moeten kunnen verzenden en ontvangen.