Deze tutorial zal u leren hoe u een auto-responder kunt creëren. U kunt gebruik maken van autoresponders om automatisch een bericht terug te sturen naar iedereen die een e-mail stuurt naar een bepaald email account. Deze tutorial zal ervan uitgaan dat u ingelogd bent in uw cPanel.

Op uw cPanel hoofdpagina, scroll naar beneden naar de sectie met de naam E-mail. Klik op het pictogram Auto Responders. Dit brengt u naar de auto-responder pagina.

Klik op de Auto-responder toevoegen knop. Type in het veld email de naam van het emailadres waarop u de autoresponder wilt activeren.

LET OP: Als u meer dan één domein heeft, zoals een geparkeerd domein, zorg er dan voor dat u de juiste domeinnaam selecteert.

Bij het veld Van: Kunt u selecteren welke naam als afzender moet verschijnen in de mailbox van de ontvanger (bijvoorbeeld uw eigen naam).

Het onderwerp is het onderwerp van de auto-respons e-mail.

Voer de tekst van uw automatische reactie in het berichten veld en als u klaar bent klikt u op de maken / wijzigen knop. Dit brengt u naar een scherm dat laat zien dat uw auto responder met succes is gemaakt.

Klik op de Go Back Link en u zult uw nieuwe auto-responder zien. Hier kunt u deze responder bewerken of verwijderen.