Zodra u een bestelling heeft geplaatst of een support ticket hebt geopend ontvangt u direct een e-mail van ons. Mocht u geen e-mail ontvangen hebben, dan dient u uw Spamfilter instellingen te controleren. Waarschijnlijk wordt de e-mail geblokkeerd. In dat geval kunt u het beste Goedkopewebhoster (no-reply@goedkopewebhoster.nl) toevoegen aan uw lijst van veilige e-mail adressen.