Indien u uw domeinnaam wilt verhuizen naar een andere provider kunt u in het klantensysteem uw EPP code opvragen via het hoofdmenu Domeinen > Bekijk details > Beheer acties, epp code opvragen.

U ziet de EPP code direct op uw scherm. Als u de code niet ziet kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Zij zullen de code vervolgens naar u sturen.

Op het moment dat uw domeinnaam is overgezet naar de nieuwe provider wordt uw hostingpakket verwijderd van onze server. U dient ervoor te zorgen dat u uw bestanden vooraf veilig stelt.