Indien u een timeout of andere foutmelding krijgt bij het openen van het Cpanel via http://uwdomein.extensie/cpanel is er een grote kans dat uw netwerk de Cpanel poort blokkeert.

U moet contact opnemen met uw netwerkbeheerder om de poort 2082 te openen in de firewall van het netwerk.

Het cpanel is ook te bereiken via http://cpanel.uwdomein.extensie en maakt dan geen gebruik van de 2082 poort.

Kunt u uw eigen website ook niet bereiken? Lees dan hier verder:
http://www.goedkopewebhoster.nl/clients/knowledgebase/48/Website-onbereikbaar.html