Heeft u al een domeinnaam bij een andere provider en u wilt deze domeinnaam verhuizen naar Goedkopewebhoster?

Hiervoor moet u het volgende doen:
1. Ga naar ons bestel systeem, http://www.goedkopewebhoster.nl/clients/cart.php
2. Kies hier uw gewenste hostingpakket en klik op bestel
3. Selecteer hier "ik wil mijn bestaande domeinnaam verhuizen naar Goedkopewebhoster"
4. Selecteer eventuele opties
5. Als uw bestelling juist is kunt u gaan afrekenen
6. Vul hier uw persoonlijke gegevens in of login als u reeds een bestaande klant bent. Daarna rondt u uw bestelling af.

Opmerkingen: Zodra u de verhuizing heeft geselecteerd en uw domeinnaam heeft ingetypt, verschijnt uw domeinnaam als "Beschikbaar".
Dit betekent beschikbaar voor verhuizing.

Hierna vult u eventueel nog een authorisatiecode (EPP) in zodra hier om gevraagd wordt.
Let op: Dit is niet bij alle domeinnamen het geval. Domeinen met een EPP zijn o.a. .nl/.com/.net/.info

Zodra uw betaling is ontvangen zetten wij de verhuizing in gang. Wij regelen alle papierwerk omtrent de verhuizing en u dient alleen nog op te zeggen bij uw huidige provider.

Na betaling ontvangt u ook direct een tijdelijk webadres van ons. Hier kunt u uw account alvast configureren. U kunt uw emailadressen aanmaken, uw website uploaden naar onze servers of eventuele scripts installeren.

Mocht u nog vragen hebben over de verhuizing dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk.