Het is bij ons mogelijk om zelf uw eigen backups te maken in het Cpanel. U kunt een backup maken van uw emailadressen, website bestanden en databases. Deze backups kunt u ook zelf weer herstellen via uw Cpanel > Backups. De enige optie die u zelf niet kunt herstellen zijn de full backups. Deze zijn bedoelt voor systeembeheerders en kunnen alleen door onze helpdesk hersteld worden.

Het is belangrijk dat u voor een grote wijziging aan uw website een backup maakt zodat u altijd terug kunt naar de oude situatie. Deze backup kunt u downloaden via FTP naar uw eigen computer en daar bewaren.

Indien u geen backup heeft gemaakt kunnen wij u voorzien van een backup, u bent dan echter gebonden aan de datum van onze backup. Wij maken dagelijks een backup van al onze servers. Deze bestanden worden maximaal 1 week bewaard op onze backup servers.

Mocht u uw account willen herstellen vanuit een backup, dan vragen wij hiervoor een vergoeding van 15 euro ex. BTW.

U kunt een restore aanvragen via de volgende link:

https://www.goedkopewebhoster.nl/clients/cart.php?a=add&pid=21

Indien u zelf uw eigen backup aanlevert dient u deze te uploaden naar de root van uw account en ons de bestandsnaam door te geven via het formulier.