Dit is een handleiding om je email in te stellen in het programma MAIL van Apple.

LET OP!: Bij mail.uwdomeinhier.nl vult u uw eigen domein naam in!

1.) Open het programma mail en klik op voorkeurs instellingen, druk daarna links onder op de +. En klik op Voeg andere Mail-Account toe..

2.)  Vul uw email adres in bij gebruikersnaam en de server naam bijvoorbeeld mail.uwdomeinhier.nl.

3.) Klik op volgende en maak het scherm gelijk aan de onderstaande screenshot:

4.) Vul nogmaals uw email adres in bij gebruikersnaam en de server naam bijvoorbeeld mail.uwdomeinhier.nl.

5.) Pas nu het port nummer aan van de uitgaande e-mail naar 587.

6.) Vul nu uw eigen naam aan en uw email adres en wachtwoord en klik op Maak aan: