Om een schermafdruk te maken van instellingen op uw computer kunt u de volgende stappen nemen:

1. Zorg dat hetgeen dat u wilt tonen aan de ander zichtbaar is in uw beeldscherm.
2. Druk nu op de printscreen toets van uw toetsenbord. Deze zit rechtsbovenaan uw toetsenbord en heeft de opdruk: "Print Screen" of "PrtScr".
3. Open het programma Paint in Windows. (Bureau-accesoires > Paint).
4. Plak de schermafdruk in het programma paint (Bewerken > plakken).
5. Sla het bestand op als een JPG of JPEG afbeelding. (Bestand > opslaan als > kies voor formaat jpg of jpeg).

De afbeelding is nu beschikbaar op uw computer.